Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos Diktagram

Introduktion
Når du besøger vores hjemmeside og/eller app indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af vores it-tjenester. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside og/eller app. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden og/eller app'en kan anvende "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål om at genkende den enkelte enhed, samt huske dens systemindstillinger m.m. Cookies kan også bruges til at udføre statistik eller målrette annoncer, dog er vores it-tjenester på nuværende tidspunkt (pr. 1 maj, 2021) reklamefrie. Endvidere kan cookies ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virusser el. lignende.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan eksempelvis annoncer blive mindre relevante for dig. Det kan også ske at de vil optræde hyppigere. Endeligt kan du desuden risikere at hjemmesiden og/eller app'en ikke vil fungere optimalt, eller at der er bestemt indhold som du mister adgang til. 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside og/eller app, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af vores it-tjenester, såsom oprettelse af bruger, køb via hjemmeside og/eller app, samt transskribering af samtaler (se venligst vores persondatapolitik og servicevilkår). 

På baggrund af dit eget samtykke, indsamler og behandler vi følgende typer af oplysninger i forbindelse med brug af vores it-tjenester: et unikt ID til din Diktagram konto, tekniske oplysninger om din enhed, dit fulde navn, e-mail adresse og oversigt over saldo på din Diktagram konto. Endvidere behandler vi midlertidige data i forbindelse med transskribering af dine samtaler. 

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de tjenester som du har efterspurgt som f.eks. at transskribere dine samtaler. Herudover kan vi bruge dine oplysninger til at optimere vores tjenester og deres indhold. 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring, dog er vores it-tjenester programmeret efter at slette dine samtaledata straks efter behandlingsprocessen er fuldført (med forbehold for eventuelle forsinkelser grundet opstået kø ved mange forespørgsler på vores servere). 

Videregivelse af oplysninger
Data om dit brug af hjemmeside og/eller app'en, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er nødvendige. Her kan du se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til formålet om at transskribere dine samtaler. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, hvor oplysningerne må ikke anvendes af dem til egne formål. Dertil har Diktagram aftalt, at dette gælder alle typer af oplysninger for app'en, inklusivt dine samtaledata. 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil derudover kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (jf. dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: diktagram@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere at have din Diktagram konto, behandle dine personoplysninger, eller begrænse behandlingen af disse, kan du altid sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mail adresse.

 

Udgiver
Hjemmeside og app'en ejes af:

Diktagram v/ Diaco Nori
Drejøgade 6, 3 tv
9000 Aalborg
Telefon: +45 4241 2529
Email: diktagram@gmail.com
 

Publicering
Appect.com & Simply.com